Mastvlaggen

Met mastvlaggen van TotalPrint in uw vlaggenmast zorgt u voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Uiteraard worden deze weerbestendige doeken volledig afgewerkt met een zoom en haken zodat u meteen de vlag in top kunt hijsen. Indien gewenst ook mogelijk met tunnelzoom.

Formaat, materiaal en kleuren

Mastvlaggen bestaan er in 2 soorten namelijk baniervlaggen (staand) en mastvlaggen (liggend). Baniervlaggen zijn staande vlaggen die vaak aan een stang boven vastgehouden worden en een aantal ringen hebben over de lengte naar beneden. Mastvlaggen zijn liggende vlaggen die alleen aan de boven en onderzijde van een zijde vastzitten. Mastvlaggen zijn minder goed zichtbaar bij minder wind omdat deze naar beneden gaan hangen. Het materiaal gebruikt voor mast en baniervlaggen is vaak 3-draads glanspolyester of Polystretch waarbij Polystretch de extra stevige variant is. De formaten van de vlaggen zijn vaak 80 x 250 cm of 150 x 500 cm bij baniervlaggen en 100 x 70 cm, 150 x 100 cm of 225 x 150 cm voor mastvlaggen. De vlaggen worden digitaal gedrukt en kunnen daardoor in zwart wit of in kleur gedrukt worden. De levertijd is doorgaans 4-8 werkdagen.

Confectie

Met confectie bedoelen we de afwerking van de vlaggen. Voor staande baniervlaggen word er een zoom aan de bovenzijde gemaakt waar een stang doorheen geschoven kan worden en daarna worden er ver de mastzijde naar beneden om de meter karabijnhaken. Voor liggende mastvlaggen worden er of haken in gezet boven en onder aan de mastzijde of een koord beneden en een lus boven. Alle vlaggen kunnen ook omgezoomd worden voor extra stevigheid.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Vlaggen op maat

Vlaggen op maat

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: