Vloerstickers

Voor promotie op de winkelvloer levert TotalPrint speciale vloerstickers. Deze zijn gemaakt van slijtvast en duurzaam stickermateriaal en voorzien van een speciale antislip laag. Uiteraard eenvoudig zelf te plaatsen en gemakkelijk schoon te houden.

Formaat, vinyl en kleuren

Vloerstickers zijn ideaal om bijvoorbeeld routes aan te geven in openbare gebouwen of reclame te maken waar mensen staan. De vloerstickers kunnen in elke gewenst formaat en vorm gemaakt worden en blijven heel lang zitten. Wij gebruiken 2 soorten vinyl voor vloerstickers namelijk standaard vinyl voor gladde ondergronden en vinyl met een extra hoge kleefkracht waardoor deze ook op oneven of grove ondergronden goed blijft zitten. Zelfs buiten op stenen worden deze stickers gebruikt alleen wordt de levensduur dan wel ingeperkt uiteraard. De vloerstickers worden bedekt met een anti slip laminaat waardoor deze niet glad zijn. Het bedrukken van de stickers gebeurt digitaal en hierdoor kan er gekozen worden tussen een zwart wit of kleur bedrukking. De levertijd is doorgaans 2-5 werkdagen.

Tapijt

Voor tapijt en andere grove ondergronden (zelfs  buiten) hebben wij speciale vloerstickers met een extra hoge kleefkracht die goed blijven zitten. De stickers zijn na afloop ook goed te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Sticker papier

Sticker papier

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: