Sticker vinyl

Als u slijtvaste stickers wilt hebben, dan kunt u niet om de vinyl stickers van TotalPrint heen. U kiest zelf of u een witte of transparante achtergrond wilt hebben. Bijna ieder gewenst formaat en nagenoeg iedere vorm is leverbaar.

Formaat, vinyl en kleuren

Vinyl stickers kunnen in elke vorm formaat en kleur geleverd worden. Het maakt niet uit of de sticker rond, vierkant of een andere vorm moet hebben, met vinyl stickers is dit geen probleem. Ook grote formaten is geen enkel probleem, in huis kunnen wij vinyl tot maximaal 130 cm breed printen maar mocht dit niet voldoende zijn dan helpen wij je ook graag. Voor het vinyl gebruiken wij voornamelijk 2 varianten. Normaal vinyl in het wit en transparant. Dit wordt vaak gebruikt voor stickers die op ronde oppervlaktes geplakt moeten worden of door ons zelf geplakt worden. Ook hebben wij een EasyApply vinyl in huis. Dit vinyl is wat steviger en dikker waardoor iedereen dit makkelijk zonder luchtbellen op kan plakken. Dit gebruiken wij ook vaan bij kleine stickers. Buiten deze 2 materialen hebben wij ook nog speciaal vinyl voor muren, vloeren, veiligheidshelmen en meer. De bedrukking gebeurt digitaal en kan dus zwart wit of in kleur zijn. De levertijd varieert van 1-10 werkdagen afhankelijk van opties.

Statische poster

Als je een sticker tijdelijk op een raam of een gladde ondergronden wilt plakken kan je altijd denken aan een statische poster. Een statische poster kleeft aan gladde oppervlaktes door middel van statische elektriciteit. Dit materiaal is zeer handig bij tijdelijke toepassingen.

Laminaat

Met laminaat kan de levensduur verlengd worden van vinyl stickers. Laminaat biedt een betere bescherming tegen zonlicht en verkleuring en het biedt betere bescherming tegen krassen en stoten. Laminaat hebben wij in verschillende varianten in huis zoals Glanslaminaat, matlaminaat of vloerlaminaat (extra grof).

Zelf plakken of laten plakken?

Weet u niet zeker of u de stickers zelf wel op kunt plakken? Geen probleem, TotalPrint beschikt over deskundig personeel dat uw stickers graag bij u op locatie komt opplakken. Bent u er wel zeker van dat u de stickers zelf kunt plakken dan krijgt u van ons altijd een handleiding mee zodat u zelf zonder problemen een sticker kunt plakken.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Vloerstickers

Vloerstickers

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: