Roll-up banner

Voor ieder evenement of beurs kunt u niet om Roll-up banners heen. TotalPrint heeft diverse cassettes op voorraad en omdat de doeken in de eigen drukkerij worden gemaakt is een snelle levering gegarandeerd. In verschillende kwaliteiten en formaten verkrijgbaar.

Formaat, materiaal en kleuren

Roll-up banners zijn te verkrijgen in vele maten en uitvoeringen. Het meest gebruikte formaat die wij leveren is 85 x 200 cm. Afwijkende maten zijn ook altijd mogelijk zoals 100 x 200 cm of zelfs 200 x 200 cm. Het materiaal dat wij gebruiken voor Roll-up banners is een versie van Hydroprint met een grijze achterzijde waardoor hier geen licht doorheen komt. Al onze Roll-up banners worden geleverd in een nette opbergtas. Mocht u zelf al een Roll-up banner hebben en wilt u er een ander beeld in hebben dan kunt u ook kiezen om door ons het beeld uit te wisselen. In kosten maakt dit geen verschil vanwege de extra handelingen, maar zo hergebruikt u wel uw cassette wat weer goed is voor het milieu. De levertijden voor Roll-up banners zijn afhankelijk van het  model 1-5 werkdagen.

100% Papier en karton

ECO Roll-Up Banner is de eerste ecologische roll-up banner,die 100% recyclebaar is. Met dit product maakt u een duidelijk statement in uw communicatie. Hij is onder andere ontworpen als reactie op de onverantwoorde berg roll-ups die er inmiddels gecreeerd is.
De bannermaat is 800 x 2100 mm. Het printen wordt natuurlijk ook solvent-free gedaan middels wax inkten.
Natuurlijk is deze kartonnen banner kwetsbaarder dan een aluminium; in het gebruik (en de levensduur die u verwacht) dient u daar rekening mee te houden. 

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Kliklijsten

Kliklijst

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: