Point of Sale materiaal

Om uw producten op de juiste manieren te presenteren heeft TotalPrint een speciaal assortiment POS-materiaal. Van posterstandaard tot prijskaarthouder en hebben we toevallig iets niet meteen op voorraad, dan kunnen we de door jou gewenste items alsnog snel uitleveren!

Formaat, materiaal en kleuren

Onder Point of Sale materiaal, ook wel POS materiaal genoemd, verstaan we al het drukwerk die je op of bij de balie of kassa hebt staan als reclame. Denk hierbij aan flyers in een houder of zelf staande displays van stevig materiaal. Het formaat van POS materiaal kan heel erg afwijken van normale maten omdat geen enkele balie of kassa hetzelfde is. Ook de materialen die wij hiervoor gebruiken zijn heel erg verschillend afhankelijk van de toepassing. De levertijd voor POS materiaal is vaak 1-3 werkdagen.

Hydroprint

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Roll-up banner

Roll-up banner

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: