Kliklijst

Voor een mooie presentatie leveren wij diverse formaten aluminium kliklijsten. In slechts enkele simpele klikken kunt u de inhoud van deze kliklijsten eenvoudig verwisselen. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat altijd de meest actuele aanbieding wordt gepresenteerd.

Formaat, materiaal en kleuren

Kliklijsten worden gemaakt in bijna alle A en veel B formaten. Het meest gebruikt zijn de A2, A1 en A0 formaten. Hierin zit ook nog wat verschil in kwaliteit van de kliklijsten bijvoorbeeld voor binnen en buiten worden vaan verschillende lijsten gebruikt. Bijna alle lijsten zijn gemaakt van aluminium. De posters die wij maken om erin te hangen zijn in het geval van korte toepassingen vaak gemaakt van 120 grams papier en als het lang moet blijven zitten dan gebruiken we ook nog wel eens Hydroprint. De posters kunnen zwart wit of in kleur bedrukt worden en de levertijd is doorgaans 1-2 werkdagen.

Hydroprint

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Point of Sale materiaal

Point of Sale materiaal

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: