Hekwerkdoeken

Opvallen doe je zeker met een spandoek van TotalPrint. Onze spandoeken kunnen worden geleverd op verschillende materialen en in ieder gewenst formaat. Indien gewenst kunnen wij deze voor u omzomen en voorzien van geslagen ogen. Ook spanners kunnen wij desgewenst leveren.

Formaat, materiaal en kleuren

Onder hekwerkdoeken verstaan wij 2 verschillende formaten spandoeken. Namelijk een bouwhekdoek en een dranghekdoek. Bouwhekdoeken zijn 338 x 150 of 338 x 174 cm groot. De bouwhekdoeken van 150 cm hoog kunnen wij heel snel leveren, vaak binnen 1-3 werkdagen. De hogere doeken hebben een levertijd van ongeveer 3-5 werkdagen. Voor dranghekdoeken hanteren wij de volgende maat: 215 x 73 cm. Standaard werken wij de doeken af met ringen om de 30 cm. Het bedrukken van spandoeken kan zowel in zwart wit als in kleur. De levertijd voor spandoeken is doorgaans 1-4 werkdagen.

Afwerking

Spandoeken kunnen op meerdere manieren afgewerkt worden. Standaard worden er ringen in geslagen om de 30 cm. Als je de ringen om de 50 cm of alleen in de hoeken wilt dan is dit ook mogelijk. Voor stevigheid kunnen wij ook een zoomband aanbrengen of het doek omzoomen waardoor het doek sterker wordt voor in winderige gebieden bijvoorbeeld. Bij meshdoeken is dit standaard.

Enkel of dubbelzijdig?

Spandoeken zijn in 95% van de gevallen enkelzijdig bedrukt. Maar soms is het makkelijk om een dubbelzijdig spandoek te hebben. Als je bijvoorbeeld een spandoek over een straat op pad wilt hangen en deze moet van beide kanten te lezen zijn. Ook kan het handig zijn voor bijvoorbeeld een Start/Finish lijn. Voor dubbelzijdige spandoeken gebruiken wij normaal een dikkere blockout frontlit waardoor de achterzijde niet doorschijnt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Spandoeken

Spandoeken

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: