Plakletters

TotalPrint heeft een moderne en computergestuurde snijmachine voor het maken van plakletters. In vrijwel iedere gewenste kleur en formaat. En desgewenst kunnen onze specialisten deze ook voor u op locatie op bijvoorbeeld uw pand of bedrijfswagen plakken.

Formaat, vinyl en kleuren

Plakletters zijn letters, cijfers, symbolen of eigen vormen die niet aan elkaar zitten maar wel op 1 plek geplakt moeten worden. Wij kunnen plakletters uitsnijden op folie en deze vervolgens klaar maken zodat u of wij deze makkelijk op kunnen plakken. Letter voor letter opplakken is niet nodig. Door de applicatietape blijven de letters netjes bij elkaar op de juiste plek. De plakletters kunnen wij uit diverse folies snijden of wij kunnen dit snijden uit geprinte folie, hierdoor zijn goud en zilver bijvoorbeeld mogelijk maar ook full colour stickers. De levertijd van deze stickers is doorgaans 1-4 werkdagen.

Zelf plakken of laten plakken

Weet u niet zeker of u de stickers zelf wel op kunt plakken? Geen probleem, TotalPrint beschikt over deskundig personeel dat uw stickers graag bij u op locatie komt opplakken. Bent u er wel zeker van dat u de stickers zelf kunt plakken dan krijgt u van ons altijd een handleiding mee zodat u zelf zonder problemen een sticker kunt plakken.

Prijsindicatie:

Bootnaam
Aantal: 2
Formaat: 600 x 200 mm
materiaal: Vinyl zwart
Afwerking: Snijden + appliceren
Levertijd: 1-2 werkdag(en)
€ ??? Excl. BTW
Huisnummers
Aantal: 75
Formaat: 150 x 150 mm
materiaal: Vinyl wit
Afwerking: Snijden + appliceren
Levertijd: 2-3 werkdag(en)
€ ??? Excl. BTW

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Achterraamsticker

Achterraamsticker