Autobelettering

Uw bedrijfswagen is uw rijdende visitekaartje. Deze moet goed opvallen! Daarom kiest u voor autobelettering van TotalPrint. Naast het produceren en plakken van uw belettering kunnen wij u ook helpen bij het maken van een passend ontwerp.

Formaat, vinyl en kleuren

Autobelettering kan je bij TotalPrint op vele manieren voor mekaar krijgen. Of het nu gaat om een website adres op de achterdeur of de hele bus/auto bedrukt. Wij helpen je graag verder. Het bedrukken van auto’s of bedrijfswagens gebeurt eigenlijk altijd met folie die of al de juiste kleur is of die geprint en gelamineerd wordt. De kleurmogelijkheden zijn eindeloos zo heb je simpele kleuren, parelmoer vinyl of goeden of zilveren vinyl folies en alles daar tussenin. De levertijd is geheel afhankelijk van de bedrukking.

Zelf plakken of laten plakken

Weet u niet zeker of u de stickers zelf wel op kunt plakken? Geen probleem. Het plakken van auto’s of bedrijfswagens kunt u door ons laten doen op uw locatie. Bij hele grote bedrukkingen kan het niet op locatie en moet het in een loods gebeuren. Als u zelf de stickers op kunt plakken dan leveren wij hierbij een handige handleiding erbij.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Achterraamsticker

Achterraamsticker

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: