Kalenders

Het hele jaar onder de aandacht van uw doelgroep met een kalender van TotalPrint. Van bureaukalender tot jaarplanner voor op de muur van uw kantoor. Uiteraard voorzien van uw eigen logo en huisstijl. Nog geen ontwerp? Wij helpen u graag verder!

Formaat, papier en kleuren

Kalenders heb je in vele maten en uitvoeringen. Een simpele verjaardagskalender is vaak A4 formaat met een 1 maand per pagina en een hanger aan de bovenzijde. Bureaukalenders daarentegen zijn vaak kleinere staande kalenders waar je snel op kan zien welke datum op welke dag valt of welke week het is. Hierbij is het niet ongebruikelijk dat er 2 of zelfs meer maanden per pagina op een vel zitten. Hangende kalenders als relatiegeschenken zijn bij ons ook geen enkel probleem. Het papier voor kalenders kan ook van alles zijn, vaak zie je bij kalenders waar nog op geschreven moet worden dat er gebruik wordt gemaakt voor ongestreken wit papier vanwege de beschrijfbaarheid. Glossy MC wordt dan weer vaak gebruikt voor kalenders waar niet op geschreven hoeft te worden. De levertijd van kalenders hangt af van veel verschillende factoren zoals PMS bedrukking of digitaal, Hangend of staand en formaat. Doorgaans is de levertijd voor een simpele kalender 1-5 werkdagen afhankelijk van oplage.

Hangen, staan of in je zak?

Moet de kalender aan de muur hangen, op een tafel of bureau staan of in je broekzak passen? Hierin zijn vele mogelijkheden. Wij gebruiken hangende kalenders vaak voor gebruik in kantines of kantoorruimtes. Staande kalenders zijn vaak geschikt om bij mensen op het bureau te leggen. Voor mensen die vaak onderweg zijn dan kan een zak kalender een betere optie zijn vanwege het kleine formaat.

Enkel of dubbelzijdig?

Kalenders kunnen of enkelzijdig of dubbelzijdig gedrukt worden. Het voordeel van enkelzijdige kalender is dat je deze niet elke keer hoeft om te draaien, dit gebeurt echter wel tegen een iets hogere prijs omdat er meer papier gebruikt wordt, ook worden eventuele portokosten hiermee hoger. Dubbelzijdige kalender zie je daarom vaak gebruikt worden bij iets hogere oplages.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: