Brochures

TotalPrint verzorgd graag uw brochures of magazines. U kunt vrijwel iedere gewenst formaat door ons laten maken in het door u gewenste aantal pagina’s. Daarnaast kunt u kiezen uit een afwerking waarbij uw brochure is geniet, gelijmd of voorzien is van een wire-o-spiraal.

Formaat, papier en kleuren

Brochures worden in veel verschillende formaten gebruikt maar het meest gebruikte formaat is gewoon A4. Bij het opmaken van brochures dient rekening gehouden te worden dat de pagina’s een meervoud van 2 of 4 zijn afhankelijk van bindwijze. Het papier in brochures kan werkelijk van alles zijn, van glossy MC tot ongestreken wit of juist iets gladder gestreken wit. Ook voor de omslag kan gekozen worden om deze dikker te maken of juist niet of zelfs een ander papiersoort als het binnenwerk.

De bedrukking kan op verschillende manieren. Full Colour, PMS kleuren of alleen grijswaarden. Als de brochures in PMS kleuren gedrukt moeten worden dan wordt de levertijd van standaard 2-4 werkdagen vergroot naar 6-10 werkdagen in verband met de druktechniek en bindwijze.

Bindwijze

Voor het inbinden van brochures zijn er een aantal inbindmogelijkheden. De meest voorkomende bindwijze is Wire-O. Bij Wire-O wordt er een metalen ringband in de boekjes geplaatst met eventueel een transparant voorblad ervoor en achter. Ook kunnen wij brochures met een witte of zwarte linnenband in de rug inbinden, een nadeel is dat de brochure minder makkelijk door te bladeren is. Een heel erg net alternatief is om de brochures met een doorlopende rug te lijmen, deze techniek wordt voordelig bij wat grotere aantallen, wij hebben echter ook een simpeler alternatief voor kleine oplagen met een doorlopende rug.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: