WC Cards

Volgens afspraak, ter kennisneming, graag retour, u kent deze kaarten vast wel. Deze With Compliment Cards, ook wel WC-kaarten genoemd, verzorgen wij graag voor u! Uiteraard volledig voorzien van uw logo en huisstijl.

Formaat, papier en kleuren

With Compliment Cards zijn vaak kleine handzame kaarten. Het formaat is vaak A6 (105 x 148 mm) of visitekaart formaat (85 x 55 mm). De compliment kaarten kan je met veel informatie voorzien, ook kan je er juist weinig informatie opzetten (alleen logo en website bijvoorbeeld) en dan kan je er persoonlijk iets op schrijven, dit geeft een nog persoonlijkere uitstraling. Het papier dat wij voor deze kaarten gebruiken is meestal 300 grams ongestreken wit of 300 grams glossy.

De bedrukking kan op verschillende manieren. Full Colour, PMS kleuren of alleen grijswaarden. Als de doordruksets in PMS kleuren gedrukt moeten worden dan wordt de levertijd van standaard 1-2 werkdagen vergroot naar 6-8 werkdagen in verband met de druktechniek.

Enkelzijdig of dubbelzijdig?

Bij WC-kaarten kan je kiezen tussen enkelzijdig en dubbelzijdig. In de praktijk zijn deze kaarten net zo vaak enkelzijdig als dubbelzijdig. Aan de voorzijde staan vaak de belangrijke gegevens met aan de achterkant een mooie foto of reclame. Als u het kan bedenken dan kunnen wij het erop zetten.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: