Visitekaartjes

U krijgt maar een kans voor een eerste indruk. Zorg er daarom voor dat u goed voor de dag komt met een professioneel visitekaartje. TotalPrint drukt visitekaartjes op verschillende papiersoorten en met diverse afwerkmogelijkheden. Gecombineerde druk met meerdere namen is uiteraard ook mogelijk!

Formaat, papier en kleuren

Visitekaartjes komen in een paar verschillende varianten, normale kaarten van 85 x 55 mm groot(standaard) (bankpas formaat) of 90 x 55 mm. Ook worden dubbelgevouwen visitekaartjes steeds vaker gekozen, dit kan over de lange of over de korte zijde.
Voor het papier kiezen wij vaak voor een stevige 300 grams ongestreken wit karton, maar natuurlijk hebben wij ook andere papiersoorten en diktes zoals: Glossy wit, Matglans wit, Natuurwit (Biotop) en speciale papiersoorten. In dikte kunnen wij tot 400 grams papier digitaal verwerken.

De bedrukking kan op verschillende manieren. Full Colour, PMS kleuren of alleen grijswaarden. Als de visitekaarten in PMS kleuren gedrukt moeten worden dan wordt de levertijd van standaard 1-2 werkdagen vergroot naar 6-8 werkdagen in verband met de druktechniek.

Hydroprint.

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Enkelzijdig of dubbelzijdig?

Bij het kiezen van visitekaartjes kan de keuze tussen enkelzijdig en dubbelzijdig een lastige keuze zijn omdat geen van beide goed of fout is, het is puur een kwestie van smaak. Beide varianten worden vaak gekozen. Bij gevouwen visitekaarten is dubbelzijdig altijd gewent.

Gevouwen of niet?

Door een gevouwen visitekaartje te kiezen krijg je een visitekaart die er meer uitspringt dan een visitekaart zonder vouw. Het is wel aan te raden om te zorgen dat het kaartje en de informatie erop het gebruik van een gevouwen kaartje ten goede komt, een gevouwen kaartje is uiteindelijk 2 keer zo groot als een enkel kaartje.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Briefpapier

Briefpapier

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: