Offerte - Presentatiemap

Presenteer uw offertes, contracten en brochures in een eigen, professionele presentatiemap. Bij TotalPrint kunt u kiezen uit een diverse stansvormen voor presentatie- en offertemappen. Zo laat u zeker een goede indruk achter!

Formaat, papier en kleuren

Een presentatiemap, ook wel offertemap genoemd, is een map die u in elkaar vouwt en waar u enkele vellen A4 papier in kan opbergen. Met een presentatiemap geeft u een professionele uitstraling als u naar een klant gaat of meegeeft aan een klant. Standaard heeft de presentatiemap het formaat ruim A4 (binnenmaat 220 x 300 mm). De dikte kan aangepast worden naar wens. Voor snelle opdrachten hebben wij voor gestanste mappen die wij heel snel en eventueel gepersonaliseerd kunnen bedrukken in kleine oplagen. Voor grotere oplage kan er ook voor gekozen worden om presentatiemappen te maken met een dikte naar wens.

De bedrukking kan op verschillende manieren. Full Colour, PMS kleuren of alleen grijswaarden. Als de Presentatiemappen in PMS kleuren gedrukt moeten worden dan wordt de levertijd van standaard 1-4 werkdagen vergroot naar 6-8 werkdagen in verband met de druktechniek.

Met visitekaarthouder

De offerte mappen zijn ook voorzien van 2 slitten waar een visitekaartje in geplaatst kan worden zodat de ontvanger van de presentatiemap gelijk contact kan opnemen met de juiste persoon.

Enkelzijdig of dubbelzijdig?

Presentatiemappen kunnen ook dubbelzijdig bedrukt worden. Aan de binnenkant van de omslag worden dan vaak informatie over het bedrijf getoond. De ontvanger van de map krijgt dit dan te zien als hij de presentatiemap opent aan de linkerkant naast de documenten in de rechterkant.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: