Placemats

Papieren placemats op de tafel voorkomen kringen en zorgen voor een professionele uitstraling. TotalPrint kan deze voor u printen op onscheurbaar en waterbestendig Hydoprint materiaal, zodat u ze kunt hergebruiken. Of juist op wit papier zodat kinderen kunnen kleuren. Aan u de keuze!

Formaat, papier en kleuren

Placemats drukken wij voor particulieren en de horeca. Voor particulieren maken wij vaak placemats in het formaat A3 met mat laminaat erover. Voor de horeca gebruiken wij vaak placemats van 170 grams glossy MC papier. Dit papier is niet vochtbestendig maar is van voldoende kwaliteit om minimaal 1 maaltijd door te komen. Dit wordt vaak gebruikt in de horeca om menu’s op te printen of iets leuks voor de kinderen. Het bedrukken van placemats is bijna altijd enkelzijdig en in kleur, zwart wit is ook mogelijk indien gewenst. De levertijd van placemats is doorgaans 1-3 werkdagen.

Hydroprint

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Menukaarten

Menukaarten

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: