Menukaarten

Bij TotalPrint vindt u exact de menukaart die past bij de beleving die u uw gasten wilt meegeven. Gevouwen of ongevouwen op elk gewenst formaat. Gelamineerd of geprint op onscheurbaar en waterbestendig Hydoprint materiaal, (bijna) alles kan bij TotalPrint!

Formaat, papier en kleuren

Menukaarten zijn er in veel verschillende soorten en maten, als je het kan bedenken en er een mu op zet is het een menukaart. Vaak gebruikte uitvoeringen zijn enkele vellen in A5 of A4 formaat, vaak voor lunchkaarten, of A4 vellen gevouwen naar A5. Voor de uitgebreidere menu’s kan er ook gekozen worden voor bladen met een ring door 1 hoek waardoor deze gedraaid kunnen worden. Hier kan elk papier voor gebruikt worden. Ook kunnen wij menu’s leveren met lege tassen voor A4 of A5 vellen leveren. Deze vind u in onze kantoorshop www.totalkantoor.nl terug. Heeft u al menu’s met tassen waar nieuwe bladen in moeten dan kunnen wij deze uiteraard ook leveren. De bedrukking kan zwart wit of in kleur zijn. De levertijd van menukaarten is sterk afhankelijk van het type menukaart en is daardoor 1-5 werkdagen.

Gevouwen of gebonden?

Kleine menukaarten worden vaak of als enkel vel, mogelijk dubbelzijdig, geleverd en als het een uitgebreider menu moet worden dan kan er gekozen worden het vouwen van een A3 vel naar A4 of A4 naar A5. Mocht dit nog niet voldoende zijn dan wordt er gekeken naar verschillende bindwijze voor menukaarten, bijvoorbeeld een ring in de hoek waar meerdere bladen aan hangen of misschien meer een boekje idee.

Hydroprint

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Placemats

Placemats

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: