Drankkaarten

Een overzicht van uw mooie collectie wijnen of speciale bieren hoort natuurlijk te worden gepresenteerd op een drankenkaart. TotalPrint kan deze voor u printen op onscheurbaar en waterbestendig Hydoprint materiaal of voor u lamineren op elk gewenst formaat.

Formaat, papier en kleuren

Drankkaarten zijn vaak staande kolommen die op tafeltjes gezet kunnen worden. De afmetingen hiervan zijn heel erg verschillend afhankelijk van uitvoering. Veelgebruikte uitvoeringen zijn A4 velen gevouwen naar A5 op Hydroprint of op zichzelf staande kaarten van ongeveer 10 cm breed bij 30 cm hoog in een driehoek gevouwen op Hydroprint. Het materiaal dat hier heel erg voor geschikt is is Hydroprint. Mochten het tijdelijke kaarten zijn dan zijn er tal van andere papiersoorten mogelijk. Het bedrukken gebeurd digitaal en daardoor kan het in kleur of zwart wit bedrukt worden. De levertijd is doorgaans 1-3 werkdagen afhankelijk van soort drankkaart.

Hydroprint

Hydroprint is een kunststof materiaal dat wij kunnen verwerken op onze digitale persen. Het materiaal is waterbestendig en onscheurbaar en hierdoor geschikt voor een heleboel toepassingen. Hydroprint wordt ook vaak als vervanger voor laminaat gebruikt.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Placemats

Placemats

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: