Foto op Dibond

Dibond is een stevig en licht materiaal dat bestaat uit twee aluminium platen met een kunststof kern. U kunt het professioneel inzetten voor bijvoorbeeld reclameborden, gevelborden en beursmateriaal. Maar ook als wandversiering met bijvoorbeeld een mooie foto.

Formaat, materiaal en kleuren

Dibond fotopanelen zijn een moderne en nette manier om foto’s aan de muur te hangen. Dibond is gemaakt van 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Dit maakt het een zeer stevig en zwaar materiaal. Ieder formaat is mogelijk zolang het maar groter is dan 10 x 10 cm. Dibond komt in verschillende diktes, 3 mm wordt vaak gebruikt voor kantoor of privé doeleinden en 6 mm wordt vaak gebruikt als het bord tegen een stootje moet kunnen. Bedrukken van Dibond kan in full colour en gebeurd bijna altijd direct to plate, dit betekend dat de plaat direct geprint wordt en er geen sticker op geplakt wordt.

Bevestigen

Dibond kan op verschillende manieren bevestigd worden. De makkelijkste maar niet zo goed voor de muur is om hem direct op de muur te lijmen. Andere opties zijn om in de 4 hoeken gaten te boren en afstandsbussen ertussen te doen waardoor het bord netjes tegen de muur zit. Ook kunnen wij een ophangbeugel aal de achterkant monteren midden boven en afstandsbusjes onder zodat op gelijke afstand van de muur hangt. De plaat lijkt op deze manier te zweven net voor de muur.

Prijsindicatie:

Dibond klein
Aantal: 1 bord
Formaat: 400 x 300 mm
Bedrukking: Kleur
Bevestiging: Afstandsbussen rvs
Afwerking: Gaten in hoeken, schoonsnijden en verpakken
Levertijd: 3-6 werkdagen
€ ??,?? Excl. BTW
Dibond groot
Aantal: 1 bord
Formaat: 800 x 600 mm
Bedrukking: Kleur
Bevestiging: Geen
Afwerking: Schoonsnijden en verpakken
Levertijd: 3-5 werkdagen
€ ???,?? Excl. BTW

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Mokken

Mokken