Foto op Canvas

Uw allermooiste foto verdient een plek aan de muur, bijvoorbeeld met een canvasdoek van TotalPrint! U kiest het formaat en de dikte van de latten en onze specialisten gaan voor u aan de slag. Wij maken uw canvasdoek met de hand en kunnen zo ieder gewenst formaat voor u maken.

Formaat, materiaal en kleuren

Canvasdoeken kunnen in vele verschillende maten gemaakt worden zolang het een meervoud van 10 cm is. Veelgebruikte maten zijn 30 x 40 cm of 80 x 60 cm. Op het doek kan alles gezet worden zoals bijvoorbeeld een foto, eventueel met tekst, of een logo en alles daartussen. Dit kan ook leuk zijn om in de tuin te hangen of in de woonkamer. De doeken komen in een 2 cm of een 4 cm dik frame. Het materiaal is een canvas materiaal en is daardoor wat grover van structuur, wij spannen dit op houten spieën. De bedrukking of het doek wordt digitaal uitgevoerd en de levertijd voor een canvas is 3-5 werkdagen.

Ophangen

Een canvasdoek ophangen kan op verschillende manieren. De simpelste manier is om het doek aan het frame op te hangen over een schroef of spijker in de muur. Mocht je het willen ophangen op een iets nettere manier dan kun je ook kiezen voor een ophangkoord of ophangdoppen. Een ophangkoord is een ijzerdraad met 2 lussen aan het eind die je aan de binnenkant van het frame kan schroeven en waarna je hem kan hangen aan een schroef of spijker in de muur. Op hangdoppen zijn rond met een halfronde opening met vertandingen die in het frame worden gemonteerd waardoor je het doek stevig en vlak tegen de muur kunt monteren.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Ontwerp

Grafisch ontwerp

Mokken

Mokken

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: