PERSONALISEER UW KERSTKAARTEN

De laatste weken van het jaar zijn traditioneel de periode waarin we vrienden, familie en zakelijke relaties het beste wensen met een kaartje. Naast onze kerstkaarten ‘uit de boeken’ die wij standaard aanbieden is het personaliseren van kerstkaarten een trend die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen. Onze vormgevers gaan graag met uw wensen en ideeën aan de slag. En dat is al mogelijk vanaf een bestelling van slechts 25 stuks!

UW EIGEN ONTWERP

Binnen ons team van vakspecialisten hebben we meerdere collega’s met grafische vaardigheden die u graag helpen bij het ontwerpen van uw eigen persoonlijke kerstkaart. U kunt zelf inspiratie, tekst of afbeeldingen aanleveren, waarmee wij een kaart voor u opmaken, of we kunnen samen met u bekijken wat het beste bij uw wensen past. Of het nu een klassiek, modern ontwerp is of een kaart met uw eigen foto erop, vierkant, staand of liggend, alles is mogelijk!

Decemberzegels-Total-Print
Decemberzegels-Total-Print

‘GROENE’ KERSTKAARTEN

Bovendien bieden we tegen een kleine meerprijs de optie om te kiezen uit onze ECO papiersoorten voor duurzame kerstkaarten. Deze kaarten worden gedrukt op hoogwaardig gerecycled papier, waardoor we samen een positieve impact hebben op het milieu. Op deze manier wordt niet alleen de kerstperiode, maar ook de wereld een beetje groener.

Van a tot Z

Om het makkelijk te maken leveren wij er meteen passende enveloppen bij en tegen een kleine meerprijs kunt u ook nog kiezen een sluitzegel. Wilt u echt compleet gemak deze feestdagen? Dan kunnen wij ook het adresseren en frankeren voor u uit handen nemen. En dan doen we de kaarten uiteraard ook direct voor u op de post!
Gemak dient de mens toch?

Decemberzegels-Total-Print

DE VOEDSELTUIN OOSTERHOUT

Inloophuis Poppy's

 

 

Het afgelopen jaar hebben we tijdens onze kerstkaartenactie geld ingezameld voor Poppy’s Oosterhout. Een prachtige inzamelingsactie met een nog indrukwekkender eindresultaat. Dit jaar zetten we deze traditie voort en zullen we geld inzamelen voor De Voedseltuin Oosterhout.

De Voedseltuin Oosterhout beheert ongeveer 1 hectare grond in de Oranjepolder en verbouwt met zorg biologische groenten en klein fruit. Deze gezonde oogst wordt via de Voedselbank beschikbaar gesteld aan mensen in Oosterhout en de omliggende regio.

Kijk voor meer informatie op www.voedseltuinoosterhout.nl

COLLECTIEKAARTEN

Ook dit jaar bieden wij kaarten uit onze collectieboeken aan, wenst u een kijkje in onze collectieboeken te nemen, neem contact op via: kerstboek@totalprint.nl en vermeld hierbij op welke locatie u de boeken wilt ophalen of bel naar een van onze vestigingen:

Catharinastraat 34a
0162 - 467 121

Bredaseweg 98
0162 - 454 664

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

Uitgelicht

Reclamebord

Reclamebord

Folders

folders

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: