TotalPrint ontvangt Groene Pluim tijdens ondernemersevent in De Bussel

Dinsdagavond 11 oktober heeft TotalPrint een Groene Pluim ontvangen uit handen van Dees Melsen, wethouder ondernemen van de Gemeente Oosterhout. Dit gebeurde in Theater de Bussel tijdens het ondernemersevent als onderdeel van Duurzaam Oosterhout. De Groene Pluim wordt jaarlijks uitgereikt aan een Oosterhouts bedrijf dat serieus werk maakt van duurzaam ondernemen.
 
Binnen ons lokale familiebedrijf zijn wij al een flinke tijd bezig met duurzaamheid. Zo zijn wij jaren geleden al overgestapt van traditioneel drukwerk naar digitaal drukwerk. Hierdoor konden we milieuvriendelijker produceren en met minder afval. Binnen ons bedrijf is daarnaast ook geen papier meer te vinden dat niet minstens het FSC-keurmerk heeft voor verantwoorde bosbouw. En sinds enkele jaren hebben wij ook ecopapier aan ons assortiment toegevoegd onder het label ‘Uw Groene Drukker’.
 
Ook binnen ons zusterbedrijf TotalKantoor, de webshop met kantoorartikelen en facilitaire producten zetten we serieuze stappen op het gebied van duurzaamheid. Het assortiment milieuvriendelijke producten wordt steeds groter. Van printerpapier en markeerstiften tot ordners en reinigingsmiddelen. Niet alleen van de bekende A-merken, maar ook van ons eigen huismerk Quantore. Deze worden CO2-neutraal verzonden naar onze klanten en waar mogelijk hergebruiken wij de hiervoor de verzenddozen.
 
De Groene Pluim is voor ons dan ook een bevestiging dat wij op de goede weg zijn. Maakt u met uw bedrijf of organisatie ook serieus werk van duurzaam ondernemen? Wij ontzorgen u graag op het gebied van drukwerk, signing en kantoorartikelen! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. We gaan graag voor u aan de slag!
Voor meer informatie kan je ook kijeken op www.totalprint.nl/duurzaam
 
Namens het team TotalPrint,

Ad van Ginneken
Directeur
 

Neem gerust contact op.

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

Laatst aangepast op maandag 21 november 2022 15:05

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: