vrijdag 03 februari 2023 09:23

Op de koffie?

Dat je bij TotalPrint terecht kunt voor haarscherpe prints en drukwerk is bij de meeste van onze klanten wel bekend. Maar dat wij ook dé leverancier zijn voor roll-up banners, spandoeken en bedrukte relatiegeschenken is nog lang niet bij iedereen bekend! Daarnaast hebben we een scala aan duurzame papiersoorten om uw drukwerk groener te maken en heeft TotalKantoor een boek vol duurzame kantoorartikelen. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ad komt graag op de koffie om het te vertellen!

Neem direct contact op:

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

vrijdag 20 januari 2023 08:18

Poppy’s krijgt cheque van 1000 euro

Op dinsdag 17 januari zijn we het jaar meteen goed begonnen. Het was niet alleen de 60e verjaardag van Ad, maar ook de dag waarop we onze decemberactie hebben afgerond. Bij deze actie werd er van alle verkochte agenda’s, kalenders en kerstkaarten een klein bedrag afgedragen. Maar dat vele kleine bedragen samen iets groots kunnen maken bleek wel toen we een cheque van maar liefst 1000 euro mochten overhandigen aan René van Ommeren, voorzitter van Inloophuis Poppy’s. Poppy’s is het Oosterhoutse centrum voor leven met en na kanker, een ontmoetingsplek voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten.

Poppy's  -  Centrum voor leven met en na kanker

Dinsdagavond 11 oktober heeft TotalPrint een Groene Pluim ontvangen uit handen van Dees Melsen, wethouder ondernemen van de Gemeente Oosterhout. Dit gebeurde in Theater de Bussel tijdens het ondernemersevent als onderdeel van Duurzaam Oosterhout. De Groene Pluim wordt jaarlijks uitgereikt aan een Oosterhouts bedrijf dat serieus werk maakt van duurzaam ondernemen.
 
Binnen ons lokale familiebedrijf zijn wij al een flinke tijd bezig met duurzaamheid. Zo zijn wij jaren geleden al overgestapt van traditioneel drukwerk naar digitaal drukwerk. Hierdoor konden we milieuvriendelijker produceren en met minder afval. Binnen ons bedrijf is daarnaast ook geen papier meer te vinden dat niet minstens het FSC-keurmerk heeft voor verantwoorde bosbouw. En sinds enkele jaren hebben wij ook ecopapier aan ons assortiment toegevoegd onder het label ‘Uw Groene Drukker’.
 
Ook binnen ons zusterbedrijf TotalKantoor, de webshop met kantoorartikelen en facilitaire producten zetten we serieuze stappen op het gebied van duurzaamheid. Het assortiment milieuvriendelijke producten wordt steeds groter. Van printerpapier en markeerstiften tot ordners en reinigingsmiddelen. Niet alleen van de bekende A-merken, maar ook van ons eigen huismerk Quantore. Deze worden CO2-neutraal verzonden naar onze klanten en waar mogelijk hergebruiken wij de hiervoor de verzenddozen.
 
De Groene Pluim is voor ons dan ook een bevestiging dat wij op de goede weg zijn. Maakt u met uw bedrijf of organisatie ook serieus werk van duurzaam ondernemen? Wij ontzorgen u graag op het gebied van drukwerk, signing en kantoorartikelen! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. We gaan graag voor u aan de slag!
Voor meer informatie kan je ook kijeken op www.totalprint.nl/duurzaam
 
Namens het team TotalPrint,

Ad van Ginneken
Directeur
 

Neem gerust contact op.

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

maandag 07 november 2022 13:29

Eindejaarsgeschenken personaliseren

Wat is er mooier dan aan het einde van het jaar uw waardering te laten blijken aan uw medewerkers en relaties? Een chocoladeletter met Sinterklaas of een flesje bubbels aan het einde van het jaar. Maar hoe valt uw geschenk op tussen al die andere cadeautjes?

Wij denken graag met u mee om uw eindejaarsgeschenk te personaliseren en écht op te laten vallen. Bijvoorbeeld door een bijzondere doos, sleeve of banderol voor u te ontwerpen. Helemaal op maat en in uw eigen huisstijl, ook in een kleine oplage. Neem vrijblijvend contact op zodat we ook met u mee kunnen denken.

Vraag direct een offerte aan!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Geen geldig e-mailadres.
Invalid Input
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Invalid Input
Invalid Input

zaterdag 01 oktober 2022 11:57

TotalPrint trots partner van SDG Lokaal

Al sinds de oprichting is TotalPrint een van de trotse partners van Oosterhout SDG Lokaal. Binnen SDG Lokaal bundelen bedrijven samen met de gemeente en non-profitorganisaties de krachten om de 17 sustainable development goals (SDG) te realiseren. Wij zijn vorige maand enthousiast aan de slag gegaan met de duurzame economische, maatschappelijke en ecologische doelen tijdens een inspirerende workshop en hebben we een start gemaakt met het maken van een duurzaamheidsplan voor TotalPrint. Wilt u hier meer over weten? Vraag het gerust aan Ad. Hij vertelt je er graag alles over!

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

Onze specialisten staan de hele zomer voor u klaar!

De periode van de zomervakantie is aangebroken! Tijd om even bij te tanken en voor velen hét moment om de batterijen weer even helemaal op te laden. Deze hele zomer blijft TotalPrint gewoon geopend en staan onze specialisten voor u klaar! Omdat wij tijdens de vakantieperiode op sommige momenten wel met een lagere bezettingsgraad werken, vragen wij u vriendelijk uw opdrachten, waar mogelijk, eerder aan te leveren. En mocht u uw kantoor op gaan ruimen, weet dan dat u op TotalKantoor.nl naast ordners en schrijfgerei ook schoonmaakartikelen kunt vinden.

 https://www.totalkantoor.nl/facilitair/schoonmaak-artikelen

donderdag 07 april 2022 12:52

Prijsverhogingen

Om ons heen horen we de hele dag allerlei prijsverhogingen voorbij komen. Van de prijsverhoging voor energie hebben wij dankzij onze zonnepanelen gelukkig geen last meer. Maar onze leveranciers merken steeds meer schaarste op de markt voor papier en karton, waardoor ook de prijzen verder zullen gaan stijgen. Hoeveel procent verschilt per soort, maar gemiddeld is de prijsverhoging 8 tot 10%. Wilt u de prijsverhoging voorblijven en heeft u drukwerk in de planning? Laat ons het papier dan alvast inkopen tegen de prijs van nu! Wij zullen dit geconditioneerd opslaan en op een later moment voor u bedrukken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Stuur ons een berichtje.

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

woensdag 06 april 2022 12:51

Zonnepanelen op ons dak!

Misschien heeft u het al gezien toen u langs onze drukkerij bent gereden, maar sinds deze maand zijn er ruim 100 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd. Daarmee kunnen wij geheel zelfvoorzienend zijn op het gebied van elektriciteit. Uw drukwerk wordt dus volledig gedrukt op Oosterhoutse groene stroom!
En wilt u het nog groener hebben? Neem dan eens een kijkje op www.uwgroenedrukker.nl Op deze site hebben wij al onze ecologische en milieuvriendelijke papiersoorten en producten overzichtelijk op een rijtje gezet.
Een echte aanrader!

Uw Groene Drukker

maandag 04 april 2022 12:37

Wij stellen aan u voor…

Vorige maand is onze stagiaire Veronique afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Met veel plezier kunnen wij u vertellen dat zij inmiddels bij ons in dienst is gekomen. Zij zal voornamelijk in onze drukwinkel te vinden zijn, waar zij al uw vragen over drukwerk kan beantwoorden. Daarnaast kan Veronique u helpen met het ontwerpen van uw drukwerk en signing. Denk hierbij aan bijvoorbeeld visitekaartjes, brochures en stickers, maar ook spandoeken, vlaggen en beachflags. Door haar kennis en kunde is zij de ideale sparringpartner om u te ontzorgen! Bel ons gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak en een kop koffie met Veronique!

woensdag 16 februari 2022 08:48

Last-minute bestellingen voor carnaval

Heeft u nog een leuke actie die u voor carnaval onder de aandacht wilt brengen? Wij denken graag met u mee! Wij kunnen snel en vakkundig t-shirts bedrukken, stickers maken en uiteraard alle soorten posters en flyers voor u verzorgen. Nog geen opmaak? Geen probleem! Onze creatieve vormgevers denken graag met u mee om een mooi voorstel te maken! Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons dan gerust!

 

Neem contact met ons op!

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

maandag 07 februari 2022 08:44

TotalPrint gesloten op maandag 21 februari

Aanstaande maandag 21 februari zetten wij de volgende stap in het duurzaam maken van onze productie. ‘s Morgens worden er gestart met de installatie van zonnepanelen op het dak van onze drukkerij. Hiermee zullen wij in de toekomst stroom opwekken waarmee we onze machines kunnen laten draaien. Aanstaande maandag hebben wij een deel van ochtend geen stroom en kunnen wij geen productie draaien op onze machines.

Wij zijn wel gewoon bereikbaar voor vragen of om bestellingen af te halen.

 

Neem contact met ons op!

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

vrijdag 18 februari 2022 08:50

Personeelswisseling

TotalPrint BV hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en wij houden u graag op de hoogte van de personeelswisselingen binnen onze organisatie. Na een dienstverband van ruim 10 jaar heeft onze key account manager Toby Raaijmakers per 1 maart 2022 elders een nieuwe uitdaging gevonden. Ad zal de taken van Toby overnemen. Wij zullen zijn gezelligheid en enthousiasme gaan missen en wensen hem uiteraard alle goeds in zijn toekomstige carrière.  IMG 20220218 WA0000 
Pagina 1 van 3

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: