Groepsfoto TotalPrint
Featured

Samen sterker

Onze drukkerij en copyshop worden samengevoegd op één locatie. De vestiging aan de Bredaseweg zal worden gesloten per 1 juli. Deze strategische beslissing is niet alleen genomen om onze productie te stroomlijnen, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. In deze nieuwsbrief leggen we het graag uit.

Samen werken aan een duurzame toekomst

Zoals u weet nemen wij duurzaam ondernemen zeer serieus. Niet voor niets ontvingen wij hiervoor in 2022 De Groene Pluim. Door vanaf 1 juli te produceren vanuit één locatie verminderen we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk. Minder transport betekent minder uitstoot en energieverbruik. Bovendien hebben we aan de Catharinastraat recent geïnvesteerd in het duurzaam maken van het pand en milieuvriendelijke apparatuur om onze impact nog verder te minimaliseren. Daarnaast liggen hier zonnepanelen op het dak, waardoor we vrijwel zelfvoorzienend zijn wat betreft energie.
 

Wat betekent dit voor u?

Door de samenvoeging kunnen we efficiënter werken en een breder scala aan diensten aanbieden onder één dak. Dit betekent snellere levertijden en een betere klantervaring. U kunt nu profiteren van zowel de uitgebreide drukmogelijkheden van onze drukkerij als de snelle en flexibele oplossingen van onze copyshop, allemaal op dezelfde locatie. Daarnaast behouden we de pasfotostudio voor het maken van (digitale) pasfoto’s voor paspoort of rijbewijs die we desgewenst direct aan het RDW kunnen doorsturen.
Vrijdag 28 juni is de laatste dag dat er aan de Bredaseweg opdrachten kunnen worden afgehaald. Die dag worden er al diverse printers verhuisd naar de Catharinastraat, dus hier wordt die dag geen productie meer gedraaid. Vanaf 1 juli bent u voor al uw drukwerk, prints, signing, kantoorartikelen en pasfoto’s van harte welkom in onze vestiging aan de Catharinastraat 34a in het centrum. De samenvoeging van de twee vestigingen heeft overigens geen gevolgen voor de werkgelegenheid.
 

Onze contactgevens

De contactgegevens van TotalPrint blijven ongewijzigd. Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap niet alleen onze service zal verbeteren, maar ook een significante bijdrage zal leveren aan een duurzamere wereld. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze gecombineerde locatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
 
Met vriendelijke groet,
 
Ad van Ginneken
Directeur TotalPrint BV
 
 Ad van Ginneken
 

Neem contact op

 
Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: