BEZORGEN VAN DRUKWERK

Wij bezorgen drukwerk op vaste dagen in de regio Oosterhout, hieronder valt onder andere: Made, Dongen, Breda, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en andere plaatsen die er tussen liggen.
De dagen dat wij rijden zijn Dinsdag en Vrijdag en wij beginnen rond 9:45 uur te rijden.

Op andere dagen of verdere bestemmingen kunnen wij ook bezorgen alleen rekenen wij dan € 7,95 Excl. BTW. Wij versturen dan uw opdracht of bezorgen hem zelf op basis van de order. Als een opdracht in een brievenbuspakketje past dan rekenen wij € 3,95 Excl. BTW.

Voor kantoorartikelen hanteren wij andere leveringsvoorwaarden, deze producten worden vanuit ons centraal magazijn in Beuningen verstuurd via DHL. In Oosterhout hebben wij hier geen grote voorraad liggen, alleen de kleine gangbare producten.

Voor reclamebureaus versturen wij ook opdrachten direct naar de uiteindelijke klant. Hierbij worden er aangepaste stickers en afleverbonnen gebruikt zodat het voor de klant lijkt alsof het van het reclamebureau afkomt, dit is inclusief track en trace mails.

Mailing kunnen wij ook voor u verzorgen. Of het nu gaat om 200 brieven of 25000 voor TotalPrint is dit geen probleem. Wij hebben afspraken met PostNL waardoor wij deze mailingen kunnen verzorgen.

Voor de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem direct contact op!

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres.

Invalid Input

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Invalid Input

Uitgelicht

Reclamebord

Reclamebord

Folders

folders

Print

Kantoor

Signing

Klantenservice

Contact

Total Print BV - Drukkerij
Catharinastraat 34a
4901GR Oosterhout
0162 - 467 121
info@totalprint.nl

Total Print BV - Copyshop
Bredaseweg 98
4902NS Oosterhout
0162 - 454 664
copyshop@totalprint.nl

Menu

Direct naar: